Hogyan lehet biztonságban maradni az online vásárlás során

 

Az online dolgokat egyesek szórakozásból csinálják, mások pedig nem szeretik. Sokan köztük, akik nem szeretik, csak még nem tanulták meg az alapokat. Akik szeretik, azok többet akarnak vásárolni, de nem akarnak annyit költeni. Ez a cikk bárkinek pénzt takaríthat meg online vásárlás közben.

 

Legyen körültekintő az online áruházakkal kapcsolatban, amelyek vásárlását fontolgatja. Ha a webáruház rosszul van kialakítva, tele van elírásokkal és összességében zavaros, akkor máshová kell vinnie a pénzét. Ezek arra utalnak, hogy valami nem stimmel ebben az üzletben. Jobb biztonságban lenni, mint sajnálni.

 

Keresse meg a megfelelő időpontokat az online vásárláshoz. Gyakran azokban az üzletekben, amelyekben gyakran vásárolnak, az idősablont követik az online értékesítés folyik. Például sokan a hónap elejére vagy a végére tervezik az értékesítést. Ha úgy látja, hogy van egy minta, akkor tartson vissza bármit is, amíg meg nem kezdődik a következő értékesítési időszak.

 

Látogasson el az Amazon.com oldal, hogy megtakarítson még azokon a dolgokon is, soha soha nem gondolja online vásárolni. Az Amazon akkora lett, hogy inkább meglepetés, ha valami nem elérhető. A szárazáruk nagy mértékben akár az üzletükből is bevásárolható, gyakran a legolcsóbb árakon.

 

Mielőtt egy adott vendégre látogatna vásárolni, feltétlenül keressen kuponkódokat. Az olyan weboldalak, mint a www.retailmenot.com, kódokat kínálnak, jelentős bevihetnek, amikor fizetni készülnek. Ezen kuponkódok egy része levonja a pénzt az egész vásárlásról, míg mások kedvezményes vagy ingyenes szállítási biztosítékkal.

 

Az online vásárlás nagyszerű módja annak, hogy megtalálják azokat az elemeket, amelyek nincsenek raktáron a helyi boltban. Például, ha nem talál egy bizonyos méretű farmert a közeli üzletben, akkor megnézheti az áruház weboldalát, és megtudhatja, hogy elérhető-e az Ön számára.

 

Ha egy helyen nem biztos, ne vásároljon. Vásárláskor egyszerűen keresse meg a webcímet. Ha a „http” helyett „https” -et észlel, akkor elég magabiztos lehet a hitelkártyaadatok beszúrásával. Ha azonban nincs "s" a címben, lépjen tovább egy másik helyre, hogy biztonságban legyen.

 

Győződjön meg róla, hogy megértette, ki a felelős, ha egy termék megsérül szállítás közben az online vásárlás során. Egyes kiskereskedők felelősek lesznek ezért, míg mások a hajózási társaságra bízzák. Győződjön meg róla, hogy tudja, kihez kell fordulni, és ki a felelős, ha az árucikkek sérültek vagy azokat vissza kell küldeni.

 

Az online vásárlás során a legjobb és legbiztonságosabb fizetési mód egy hitelkártya. Ha bekövetkezik a szerencsétlen, és valaki megkapja az Ön személyes adatait, akkor a The Fair Credit Billing Act védi. Ez azt jelenti, hogy kivizsgálhatja a kártya minden illetéktelen terhelését és fizetés nélkül, amikor vizsgálat folyik.

 

Ha nagy rajongója az online vásárlásnak, tegye keddé a napot, hogy olcsóbbá váljon. Iparági tény, hogy a nagyszerű új árut teszik közzé és kedvezményesen kínálják a hét ezen a napján. Bár a költségvetés szerint hajlandó pénteken vagy hétfőn költeni, a legolcsóbbnak a keddnek kell lennie.

 

Nem számít, hogyan érzi magát a témában, szükséges találja, hogy mindig egyszer online vásároljon. Néha az Internet az egyetlen hely, ahol egy bizonyos termék elérhető, ezért mindent meg kell tanulni erről a vásárlási módról. Többet kell kutatnia, és meg kell vásárolnia a következő terméket, amelyre szükség van az interneten az online vásárlás megkezdéséhez.

This is a heading

To edit this subheading, highlight the text and replace it with your own fresh content.

This is a paragraph. To edit this paragraph, highlight the text and replace it with your own fresh content. Moving this text widget is no problem. Simply drag and drop the widget to your area of choice. Use this space to explain the services you offer and why they’re perfect for your audience.

 

© Copyright Englischkursefürkinder