Weboldal tervezése személyes használatra

Az Ön weboldalának kialakítása kulcsfontosságú, ha üzleti tervezését tervezi. Folytassa az olvasást, hogy felfedezzen néhány nagyszerű tanácsot a webhely kialakításának tervezésében.

Például, ha egy személynek be kell írnia az adatait, hogy regisztráljon egy fiókhoz, és ugyanazok az információk szükségesek egy másik űrlap kitöltéséhez, győződjön meg róla, hogy a már bevitt adatok megmaradnak-e, hogy ne kelljen bevenni az idő, hogy újra kitöltsön mindent. A „ragadós” információk létrehozása egyszerűsíti a teljes folyamatot, és elégedettek lesznek a megmentett idővel.

A keresőmotor abszolút elengedhetetlen, ha webhelye nagyobb, mint egy nagyon nagy webhely. A FreeFind és a Google egyaránt rendelkezik egy ilyen keresési funkcióval, amelyet a webhelyén használhat.

Nem számít olyan közel, mint a webhelye; meg kell győződnie arról, hogy a felsorolt ​​fájlok a kisebb oldalon vannak. Ez azért van, mert a fájlméretek közvetlenül befolyásolják a betöltési időt. A leggyorsabb terhelést gyorsan akarod, így a látogatók nem veszítik el türelmüket. Emlékeztetni kell arra, hogy nem minden látogató, aki meglátogatja a webhelyet, gyors internetkapcsolatot használ. Tesztelje webhelyét annak érdekében, hogy gyorsan betölthesse a telefonos modem kapcsolatot is.

Ellenőrizze webhelyét több böngészőn. A különböző böngészők különböző módon fogják olvasni és megjeleníteni a webhelyet, ami néha drasztikusan megváltoztathatja a látogatói élményt. Sok olyan webhely található, amelyen meglátogathatja, hogy mely webböngészőket használják leggyakrabban az internethasználók. Tesztelje webhelyét ezeken a böngészőkön, még a népszerű mobileszközökön is.

A gazdagép tervezési eszközeinek használata a webhely megépítéséhez jó ötlet az alapelrendezéshez, de ne hagyatkozzon teljesen velük.

A hírlevelek nagyszerűek mind a kezdők, mind a szakemberek számára.

A HTML5-nek valami olyannak kell lennie, hogy ismernie kell, ha sikerül-e sikerrel járnia a webdesignban.

Távolítsa el a zavaró tényezőket, így mindig készen áll a munkára. Az irodai kellékek és eszközök könnyedén elérhetővé válnak, és olyan helyet teremthet, amely hatékony minden tervezési igényéhez.

Kérdezd meg a barátaidtól, akik ismerik a web designot, ha a grafikai tervezésről és a készségekről szóló ismereteid olyan programokban, mint a Photoshop vagy a WordPress.

A feladatalapú használhatósági tesztek jó módja annak, hogy kitaláljuk, hogy melyik design működik a webhely hatékonysága szempontjából. Ezek a feladatok segítenek megtalálni a webhelyén található információkat. Egy jól megtervezett weboldal megkönnyíti a felhasználó számára a feladat elvégzését. Ha a felhasználó bajban van, a feladat segít megérteni, hogyan javíthatja webhelyét.

Mindig figyelembe kell vennie a webhely biztonságát. Lehet, hogy felvehet néhány más nagyszerű biztonsági funkciót is, amelyeket a választott csomaghoz rendelhet.

Jó ötlet a webhely hátteréhez semleges árnyalatok használata. Ragaszkodjon fehér háttérrel vagy semleges színnel. A semleges színek a legkönnyebben olvashatóak.

Győződjön meg róla, hogy leíró címet használ a webhelyén. Látni fogod, hogy mi történik egy gyakori hiba. Szükséges, hogy a webhelyének legyen címe. A keresőmotorok a rangsorolási algoritmusok nagy részét teszik majd.

Ezek a tippek számos lehetőséget biztosítanak a webhelyek jobbá tételére. Tudással telve, bármit elérhet. Tehát alkalmazza azt, amit a fenti cikkből megtudott, hogy egy jól megtervezett webhelyet hozzon létre.