Hogyan viseljünk ékszereket, hogy lenyűgözzük

To edit this subheading, highlight the text and replace it with your own fresh content.

Hogyan viseljünk ékszereket, hogy lenyűgözzük

Semmi más, mint az ékszer, nem válthatja ki a tiszta öröm érzetét a vevőben, különösen, ha az a személy imádja az ékszereket. Olyan sok választás mellett, és mivel ez jelentős befektetés, fontos, hogy a megfelelő ékszereket válasszon, mint te, vagy az a személy, akinek vásárol, gyakran fogja viselni.

Ha ékszert vásárol a felesége számára, válasszon valamit, amely azt mondja: szerelem. Olyan sok ékszerdarab van, amelyek mögött van egy történet, mint például egy végtelen zenekar vagy ölelés és csók medál. Az "örökre" elnevezésű cikkek, általában gyémántokkal, megmutatják neki, hogy élete hátralévő részét vele szeretné tölteni. Gyönyörű!

Ne vásároljon olyan ékszereket, amelyek könnyen törhetők, mert a címzett csalódást okozhat. Sok medál apró kis láncokban érkezik, amelyek annyira törékenyek, hogy azonnal eltörnek, és ha szeretett ember elveszíti az új gyémánt medálját, akkor megtört a szívük. Ha a lánc nem megfelelő, ha egy medálhoz tartozik, vásároljon nagyobb láncot, vagy csak vásároljon egy másik medált!

Ellenőrizze a vásárolt darabok kopását és sérüléseit. Pénz költése ékszerekre méltó befektetés lehet, de ha az a tárgy, amelybe befektetett, nem jó állapotban, akkor pazarolja a pénzt. Alaposan vizsgálja meg az egyes darabokat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy befektetései valóban megéri-e a pénzt.

Tegye át ékszereit, hogy minél többet viseljen. Tekerje be a nyakláncot a csuklója körül, hogy új karkötőt készítsen. Csúsztasson be egy pár rögzíthető fülbevalót egy pár szivattyúba cipőcsipeszként, és adjon hozzá egy kis szikra az egyszerű sarokhoz. Csatlakoztasson egy tűt vagy brossat egy nyaklánchoz, és frissítse annak megjelenését.

Ha szemet gyönyörködtető ékszereket készít, ne félj kipróbálni a különböző színeket. Ha nehézségekbe ütközik a palettáról, nézz körül, és merítsen ihletet a természetben található dolgokból. A kontrasztos, ingyenes, hagyományos vagy monokróm színséma ésszerű kijelentést tehet, ha beépítik egy ékszerdarabba.

Készítsen meleg víz és néhány csepp mosogatószer oldatát, és áztassa az aranydarabjait. A darab puha fogkefével történő súrolása segíthet eltávolítani az ékszerhez tapadó részecskéket. Az ékszerek tisztítása évek óta újszerűnek tűnik.

Annak érdekében, hogy ékszerei mindig megfelelőek legyenek, fontolja meg az alkalmat, mielőtt darabot választana. Ha dolgozik, akkor kerülje a fülbevalókat és a fülbevalókat. A gyöngy nagyon sokoldalú, de nem ideális egy nagyon alkalmi környezethez. Az erre az alkalomra ideális ékszer viselése megakadályozza, hogy a helyétől kinézjen.

A ragadozó mennyiségű ékszer elkerülése érdekében tartsa be a kettő szabályát. Egyszerre két nagy darabot kell megkísérelni egy ruhában. Válasszon karkötőt és nyakláncot, nyakláncot és gyűrűt, vagy gyűrűt és karkötőt. Tartsa egyszerűen a maximális hatás érdekében.

Az ékszerek nagyszerű ajándékot jelentenek. Ez egyszerre gyönyörű és drága. Mivel a szép ékszer tipikusan magas költségekkel jár, fontos bölcs döntést hozni. Ez a cikk arra törekedett, hogy tanácsokat adjon arra vonatkozóan, hogyan lehet a legjobb döntést hozni az ékszerek vonatkozásában.


 

© Copyright Englischkursefürkinder