A mobiltelefonok legfrissebb ismereteiért ez a cikk ott található

Mint a legtöbb technológia esetében, a mobiltelefonokról is sok mindent tudni kell. Akár vásárol egyet, akár a legjobb tudása szerint használja, ismernie kell a lehetőségeit. Olvassa tovább, hogy megtudja, mit kell tudni a jobb lábon való leszálláshoz.

Ne használja a mobiltelefonját olyan területeken, ahol gyenge vagy nincs jel. A telefonok nagyobb energiát fognak használni, hogy megpróbálják elérni a gyengébb jeleket. Nem számít, hogy a telefont használja-e vagy sem. Ha csak bekapcsolja ezeket a területeket, néhány órán belül teljesen lemerítheti mobiltelefonjának akkumulátor-élettartamát.

Gondoljon a biztosításra, amelyet vásárol, és hogy valóban megéri-e hosszú távon. Néha a tervek nagyon értékesek lesznek, és havi 10 dollárért ingyen kicserélhetik a telefont, ha feltörik. Ez több száz dollárt takaríthat meg, ha a telefont kiskereskedelmi áron cserélné.

Ha sok időt tölt az üzenetküldéssel, a beszélgetéssel és az internet használatával a mobiltelefonján, akkor el kell gondolkodnia azon, hogy regisztráljon egy korlátlan tervre. Lehet, hogy valamivel többe kerül, mint a jelenlegi terv, de többé nem kell tartania attól, hogy egy csomó összeget költ a túlzott költségekre.

Ha mobiltelefonja frissítésére törekszik, és azt mondják, hogy nagy díjat kell fizetnie, akkor próbáljon tárgyalni. A vállalatok nem akarják elveszteni az értékes ügyfeleket, ezért hajlandók lemondani erről. Még ha nemet is mondanak, nem árt megkérdezni.

Kicsit alkudozzon, amikor a következő telefonját vásárolja. Általában nem számíthat arra, hogy az alkudozás kiskereskedelmi környezetben működik, de ez gyakran hatékony új mobiltelefon vásárlása esetén. Próbáld ki te is. Nem árthat, és az emberek gyakran 50 és 100 dollár között kapják az árat.

Fontolja meg a mobiltelefon-terveket, amelyek havonta megfelelő mennyiségű adatot adnak Önnek. Manapság a mobiltelefon-használók többet használnak adatokat, mint beszélgetési perceket. Valójában sok szolgáltató rengeteg beszélgetési percet ad le, de felárat számít fel a felhasznált adatokért. Keresse meg a legjobb durranást, amikor az adatokról van szó.

Ha érintőképernyős telefont vásárol, a vásárlás előtt mindenképpen játsszon az érintőképernyővel az üzletben. Egyes képernyők nagyon intuitívak, mások nehezebben használhatók. Bizonyosodjon meg arról, hogy telefonja könnyedén fog működni útközben, és ez nem így lesz, ha a képernyője nem elég érintésérzékeny.

Ne streameljen filmeket vagy zenéket a telefonján. Felemeli az adókedvezményedet. Ha kell, csatlakozzon WiFi-hez, és ne használja az adatkapcsolatot. Ez továbbra is lehetővé teszi, hogy megnézze vagy meghallgassa a kívánt dolgokat, de ezt ingyen megteheti ahelyett, hogy esetleg nagy költségekkel járna.

Amikor sokat tud a mobiltelefonokról, jobban élvezheti őket. Szánjon rá időt arra, hogy képezze magát, és csak jó dolgok fognak belőle származni. Néhány fontos alapot bemutattunk itt, de a mobiltelefon-technológia folyamatosan változik, ezért folytassa a nyomozást, hogy többet tudjon meg.


 

This is a heading

To edit this subheading, highlight the text and replace it with your own fresh content.

This is a paragraph. To edit this paragraph, highlight the text and replace it with your own fresh content. Moving this text widget is no problem. Simply drag and drop the widget to your area of choice. Use this space to explain the services you offer and why they’re perfect for your audience.

 

© Copyright Englischkursefürkinder